Båtmiljöcoach

Båtmiljöcoach

 

Logga SBU liten

SBU Söker en båtmiljöcoach

 

Bli Båtmiljöcoach

Brinner du för båtmiljöfrågor och vill sprida din låga till fler?

Inom projektet Ren båtbotten utan gift satsar nu Svenska Båtunionen på att bygga upp ett lag av miljöcoacher som kan åka ut till båtklubbar och förbund och utbilda båtklubbarnas medlemmar i båtmiljöfrågor.

Uppdraget för Svenska Båtunionen kommer inte att vara avlönat, men belönat. Våra Båtmiljöcoacher kommer få gå på intressanta utbildningar och konferenser, delta i möten med andra organisationer och myndigheter och vara med och påverka båtmiljöfrågan på riktigt.

Våra båtmiljöcoacher kommer att bli av Svenska Båtunionens ansikten utåt mot klubbar, förbund, organisationer och myndigheter i båtmiljöfrågor.

Låter det som ett intressant uppdrag för dig hittar du mer information och intresseanmälan här


Kommentarer är stängda.