Stora Båtklubbsdagen 2018

Stora Båtklubbsdagen 2018

 

 

Nu kan du anmäla dig till
Stora Båtklubbsdagen 2018

Nu är det snart dags för Stora Båtklubbsdagen 2018, en dag fylld av inspiration och kompetensutveckling för alla våra tusentals frivilliga båtklubbsfunktionärer.
Det övergripande temat i år är Stöld och Skadeförebyggande arbete i båtklubben.

 

Om Stora Båtklubbsdagen

Dagen som består av föreläsningar och diskussioner, är ett bra tillfälle för din klubb att vidareutbilda er och diskutera gemensamma frågor med andra klubbar.
Den 3 februari äger dagen rum i Göteborg och den 10 mars i Stockholm i samband med båtmässorna. Nu finns ett gediget program med inbjudan samt ett anmälningsformulär uppe.

Stora Båtklubbsdagen är öppen för alla som är medlemmar i en båtklubb ansluten till ett regionalt båtförbund inom Svenska Båtunionen.

Villkor för anmälan och betalning

Priset är 290 kr/pers och i avgiften ingår föredrag, lunch och inträde till respektive mässa. Betalning kan ske via Swish eller bankgiro och ska vara SBU tillhanda inom tio dagar från anmälan. Avbokning kan ske med full återbetalning fram till 14 dagar före respektive tillfälle. Anmälan är bindande efter denna dag. Vid gruppanmälan är deltagaravgiften 200 kr för var tionde deltagare.

Program, inbjudan och anmälan

Programmet och inbjudan hittar du här för Stora Båtklubbsdagen Väst och här för Stora Båtklubbsdagen Ost.

Anmälan görs för enskilda deltagare till bägge tillfällena via denna länk
Önskar du anmäla en hel grupp kan du istället använda denna länk


Kommentarer är stängda.